Restoran Casablanca, Ulica grada Vukovara 271, Zagreb 10 00001/6040-390 i 099/6200-200

Vjenčanja

Sala za svadbe i vjenčanja Zagreb – Restoran Casablanca

Prateći svjetske trendove Restoran Casablanca Vam nudi više paketa vjenčanja:

VIP vjenčanje i CASABLANCA vjenčanje  

PREUZMITE NAŠU PONUDU > SVADBENI MENI

PREUZMITE NAŠU PONUDU > SVADBENI MENI

VIP vjenčanje idealan je odabir za mladence koji žele glamurozno vjenčanje za najuži krug obitelji i odabrane prijatelje. Naša elegantno uredena dvorana u baroknom stilu može primiti do 50 gostiju koji će uživati u odabranim gurmanskim delicijama. Svadbeni meni VIP vjenčanja kreira se individualno prema zahtjevima mladenaca a uključuje vrhunske delicije poput jastoga, kavijara, lososa, divljači, šampanjca i buteljiranih vina. Vrhunsku uslugu Vama i svim Vašim gostima pružiti će povećan broj visoko educiranih konobara te profesionalnih kuhara.

VIP vjenčanje omogućuje Vam planiranje ovog najvažnijeg dana u životu do najsitnijih detalja prema Vašim željama. Elegantna jednostavnost dvorane savršeno se uklapa s otmjenim detaljima na stolovima prema Vašem izboru. VIP vjenčanje uključuje i poseban doček mladenaca i gostiju. Naše ljubazno osoblje pobrinuti ćse da zajedno sa svojim gostima uživate u raskoši, glamuru i luksuzu kako bi Vaše vjenčanje bilo zaista vjenčanje za pamćenje.

VIP Dvorana – Sala za svadbe i vjenčanja Zagreb

 


PREUZMITE NAŠU PONUDU > SVADBENI MENI

CASABLANCA Vjenčanje

Mladenci s većim brojem uzvanika odabrati će Casablanca vjenčanje. Velika i decentno uređena dvorana Restorana Casablanca može primiti do 300 gostiju, a naše vrhunsko osoblje pobrinuti će se da sve bude na zavidnoj razini. Nudimo Vam mogućnost odabira izmedu više vrsta svadbenih menua te smo sigurni da će Vaši gosti biti oduševljeni širokom ponudom naših specijaliteta.

Veliku pozornost posvećujemo svakom detalju, od izbora samo najboljih i najsvježih namirnica, pomnog planiranja, najboljih kuhara i profesionalnog osoblja do vrhunske izvedbe i organizacije. Naša ekipa vrhunskih profesionalaca, kuhara i konobara, udovoljiti će svakoj Vašoj ideji i organizirati vjenčanje o kakvom ste samo mogli sanjati.

Velika Dvorana – Sala za svadbe i vjenčanja Zagreb

 Pobrinut ćemo se da vam naša sala za svadbe i vjenčanja pruži nezaboravnu većer iz snova

PREUZMITE NAŠU PONUDU > SVADBENI MENI

Ako imate pitanja ili želite rezervirati termin,
pošaljite nam upit!

  Vaše ime*

  Vaš Email*

  Vaš telefon*

  Vaša Poruka*

  Na sve upite odgovaramo radnim danom u roku 24h do 48h, ako niste zaprimili mail molimo vas da provjerite neželjenu poštu tj. spam mapu na Gmail-u i sl.

  Share This